Det personliga stället

Välkomna till Lövstabruk- och Värdshuset.

Lövstabruk är en av Sveriges bäst bevarande hemligheter. Det är en unik och välbevarad kulturhistorisk miljön. Det är Sveriges näst bäst bevarade 1700 tals miljö efter Stockholm Slott.

Värdshuset, med serveringstillstånd, har 70 platser inomhus och stor utomhus servering. Det finns även en matsal för grupper som vill sitta ostörda i Bruksladugården, 40 platser.

Brukshotellet har 13 combi/enkelrum i Labbyt och 7 lyxiga dubbelrum i The Lodge.

Här finns även fina konferenslokaler för grupper upp till 50 personer.

Ägare

Sedan 2020 har jag hus i Lövstabruk. Nyligen har jag, genom bolaget Leufsta Värdshus AB, övertagit driften av anrika Värdshuset, brukshotell och konferens.

Minna Fröjdholm

Micke & Emma är anställda. Norrlänningarna har drivit populära kvarterskrogen Skeppsvarvet i Limhamn/Skåne precis på det sättet som jag drömmer om att driva ett Värdshus på. Tyglarna släpps lösa i köket och de fortsätter att köra på som tidigare, fast i Lövstabruk.

När ni inte möter dem på Värdshuset så kanske ni ser skymten av dem i stallet eller travbanan.

Libby och Paul

Jag hoppas att ansökan för säsongsarbete för Libby och Paul hinner bli klar i tid. Svensk sommar är Sydafrikansk vinter/ lågsäsong och tack vare det så finns intresse bland riktigt duktigt branschfolk att säsongs jobba svensk sommar.

Paul är en populär kock som jobbat bl.a på 5 stjärniga hotell. Han ska svara för Värdshusets ”fine dining” och desserter.

Ingen håller så snyggt och rent och dessutom checka in gäster på ett proffsigt vis som Libby, alltid med ett leende på läpparna.

Nu är det bara att hålla tummarna för att Migrationsverket är snabba med tillståndet för Säsongsanställda.